Bønner og beats: Spotify forvandler din kaffebrygger til en dj

Bønner og beats: Spotify forvandler din kaffebrygger til en dj

Hvis du er typen, der drikker din kaffe med sukker, fløde og luftig house, så er dette nye samarbejde gode nyheder for dig:

Starbucks har indgået en stor aftale med Spotify om at gøre deres kaffebryggere til caféernes dj’s. Aftalen er flerårig, men første skridt bliver at forære 150.000 baristaer i USA et gratis Spotify Premium-abonnement, som de kan bruge til at påvirke playlists, der vil blive spillet i over 7.000 Starbucks-franchises.

Samarbejdets tekniske udformning bliver ikke nærmere præciseret i pressemeddelelsen, men Starbucks bliver sandsynligvis en integreret del af Spotify-appen. De særlige Starbucks-playlister bliver tilgængelige for alle brugere.

Inden længe bliver Starbucks’ ansatte i Storbrittanien og Canada også en del af ordningen. Hvorvidt – og i så fald hvornår – danske ansatte kommer med på ordningen, fremgår ikke af pressemeddelelsen.

Partnerskabet går desuden begge veje, så man som medlem af Starbucks’ loyalitetsordning og abonnent på Spotify kan opspare såkaldte ‘Stars as Currency’ som betaling for deres hazelnut macchiato eller frappuchinos. Det har de dog ikke udpenslet detaljerne omkring.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af