Digi-snacks: Se nyfundne Nirvana-fotos, Steve Jobs-teaser og skriv et beat

Digi-snacks er små bidder af internet-himlen. Værsgo'.

untitled-article-1431709101

 
Nirvana genskabte Nevermind-coveret

I 1991 knipsede den amerikanske Kirk Weddle coveret til et af historiens mest skelsættende albums, Nirvanas ‘Nevermind’, på bunden af en pool i Los Angeles. Coverfotoet, der tilsyneladende blev taget med legende lethed, blev en måned senere fulgt op af en fotosession med bandet selv i selvsamme pool.

19 af de stemningsfulde billeder fra sessionen har Kirk Weddle nu fundet frem igen og offentliggjort i forbindelse med udgivelsen af den nye dokumentarfilm ‘Montage of Heck‘ om Kurt Cobain. Du kan se et par af billederne hos i-D.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Første teaser for ny Steve Jobs-film

Apples kontroversielle grundlægger Steve Jobs bliver endnu engang portrætteret i en ny biopic om hans liv, der kommer ud til efteråret. I filmen, der kommer til at hedde ‘Steve Jobs’ er det Michael Fassbender, der sporter Jobs’ ikoniske rullekrave og sygekassebriller. Han spiller over for Kate Winslet, Seth Rogen og Jeff Daniels i rollerne som henholdsvis Jobs’ samarbejdspartner Joanna Hoffman, medgrundlægger Steve Wozniak og tidligere administrerende direktør John Sculley.

Det er ikke alverden, teaseren afslører om filmen, der får premiere i USA 9. oktober, men umiddelbart ligner det en højspændt og dramatisk affære i stil med ‘The Social Network’. Med Danny Boyle i instruktørstolen kan den nye film forhåbentligt komme et værdigt portræt nærmere end den mildt sagt undervældende ‘Jobs’ fra 2013.

Typedrummer

 
Lav et beat direkte på tastaturet

Det behøver ikke være raketvidenskab at lave et effektivt trommebeat. Programmøren Kyle Stetz har lavet en effektiv lille beat-maskine i form af det simple værktøj typedrummer.com.

Her kan du udelukkende med brug af tastaturet sammensætte et beat, som du har lyst. Hver tast er med andre ord en lyd-sample fra en trommemaskine. Hvis man interesserer sig lidt for musikproduktion, kan man hurtigt blive opslugt af at lege Timberland.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af