En million følgere: Barack Obama giver Robert Downey Jr. alvorligt baghjul på Twitter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da præsident Barack Obama i forgårs sendte sit første tweet fra den personlige profil @POTUS gik Twitter bananas. Med i gennemsnit 3.314 nye følgere hvert minut nåede han på et døgn over følgere. På under fem timer landede præsidenten over en million følgere, hvilket er det hurtigste nogensinde. Den tidligere rekordholder Robert Downey Jr., nåede en million følgere på 23 timer og 22 minutter, da han joinede Twitter i april 2014.

I skrivende stund er @POTUS – President of the United States – vel forbi to millioner-mærket. Der er dog stadig langt til henholdsvis Katy Perry og Justin Bieber, der har henholdsvis 69 og 63 millioner følgere.

Barack Obama har tweetet før fra profilen @BarackObama, men aktiviteten her bliver primært varetaget af hans stab. Det er tanken, at POTUS-profilen skal gå videre til næste POTUS. Så selvom profilen i udgangspunktet er mere personlig, så vil den gå i arv til næste kvinde – eller mand – i det ovale kontor. Til gengæld kan Barack tage sine lige knap 60 millioner følgere med sig, når han inden længe skal ud af det Hvide Hus.

Selvom Obama endnu ikke har været voldsomt Twitter-aktiv de første par døgn, har der da været plads til interpræsidentielle drillerier med en tidligere POTUS, nemlig Bill Clinton, hvor netop overtagelsen af profilen blev vendt. Bill Clintons spørgsmål var enormt sjovt. Men Baracks snappy comeback endnu bedre. Han refererer til, at Bill kan overtage Michelle Obamas @FLOTUS-profil, altså First Lady of the White House.

Det kunne være interessant at vide, om det er noget de to har siddet og planlagt i frokoststuen i det Hvide Hus, eller om det opstod rent spontant i Twittersfæren.

Læs også: Video: Veloplagt Obama snakker pensionsplaner med Letterman

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af