Fejl i din iPhone: Røv-irriterende tekstbid crasher andres besked-app

Fejl i din iPhone: Røv-irriterende tekstbid crasher andres besked-app

iPhonens indbyggede styresystem iOS 7 og 8 har en indbygget fejl – en bug – der kan afsløre, om dine venner er nogle rigtige røvhuller. Eller om du er, for den sags skyld.

Fejlen består i, at det wifi-baserede meddelelsessystem Messages crasher og ikke kan åbnes igen, hvis man modtager en bestemt tekstbid bestående af et par ord og nogle arabiske symboler. Enkelte medier melder endda om, at hele iPhonen crasher. Og det tilsyneladende uanset, om beskeden er sendt fra en anden iPhone eller er en sms fra en Android eller Windows-phone.

Det er muligt selv at gennemtvinge en åbning af appen ved enten at bruge iPhones stemmestyring til at åbne appen igen eller til Messages via deleknappen på eksempelvis billeder. Derudover kan man også, hvis man har en MacBook, åbne Messages her og ved at skrive en besked vække appen til live igen. Det er altså ikke en fatal bug; det er mest af alt bare røv-irriterende

Hvordan nogen har fundet frem til den irriterende bug, vides ikke. Normalt løser Apple den slags fejl relativt hurtigt, så mon ikke der arbejdes på højtryk i Cupertino, California.

Vi vil ikke dele tekstbidden her, for vi er ikke nogle røvhuller. På linje med rickrolling er det ikke svært at finde ud af hvordan man gør, men gør det rigtige og lad være. Please.

Læs også: iPhone 6s: Første holdbare læk tyder på nyt kamera og nye farver

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af