Hvad sker der for Soundvenue?

Det er med gnistrende stolthed, at vi i dag præsenterer nyt design og mere indhold.
Hvad sker der for Soundvenue?

I dag er det rykketid på Soundvenue.com. Der er sket en masse forbedringer, og flere er på vej.

Vi startede som et musikmagasin for mere end ti år siden, men i takt med at vores læserskare er vokset, har vi ønsket at dække andre hjørner af det kulturelle landskab – først mode og siden film.

Og i dag præsenterer vi vores måske mest radikale udvidelse: Soundvenue Tech. Men samtidig er det nye redaktionelle spor også ekstremt oplagt, for vi er alle omsluttet af digital kultur. Vores liv filtreres gennem smartphones og laptops. Vi søger underholdning og inspiration gennem teknologien. Vi læser, deler, kommunikerer og forelsker os.

Så bare rolig, vi kommer ikke til at fortabe os i diskussioner af grafikkort og kode. Vi skal finde de historier og tegne tendenser, som påvirker os alle i hverdagen. Hvordan ændrer teknologien os, hvordan opfører vi os på nettet, og hvordan kan innovationen forbedre vores liv?

Samtidig flytter vi modedækningen over i en ny modeblog, hvor ambitionen er mere holdning og analyse, ligesom vi lancerer et øget fokus på progressiv og nyskabende standup og comedy på nettet på vores nye comedyblog. Du kan finde dem begge i topmenuen.

For at skabe overblik over den voksende mængde historier, vi publicerer hver dag, har vi gennemført et omfattende redesign af Soundvenue.com. På forsiden kan du nu se de nyeste historier i den smalle venstrespalte, anmeldelser i den midterste spalte og større artikler og interview i den brede spalte til højre. Bær endelig over med de små bugs, der uundgåeligt følger med et nyt design, og glæd jer til flere nye tiltag i de kommende uger, som yderligere vil forbedre brugeroplevelsen.

Det er med en gnistrende stolthed, at vi i dag præsenterer et nyt, større og bedre Soundvenue.com for jer. Vi håber, at I kan lide det.

 

Nicolai Torp
Chefredaktør

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af