Vil du skrive for Soundvenues nye tech-redaktion?

Vi søger freelancere til en original og klog dækning af den teknologi og digitale kultur, som vi lever og ånder igennem.
Vil du skrive for Soundvenues nye tech-redaktion?

Vi er alle omsluttet af digital kultur, og vores liv filtreres gennem smartphones og laptops. Vi uddanner os, søger underholdning og inspiration gennem teknologien. Vi læser, deler, kommunikerer og forelsker os. Tech-området er ikke længere forbeholdt de særligt interesserede – det er for alle.

Derfor har Soundvenue ansat en fuldtids tech-redaktør og kickstarter en dækning af tech-området, der matcher vores allerede omfattende indsats inden for musik og film. Vi skal ikke skrive om grafikkort og fortabe os i tekniske specifikationer, men derimod finde de historier og tegne de tendenser, som påvirker os alle i hverdagen. Hvordan ændrer teknologien os, hvordan opfører vi os på nettet, og hvordan kan innovationen forbedre vores liv?

Vil du være med til at forme det nye univers?

Ved du særligt meget om sociale medier, ny spændende hardware, internetkultur, apps, gaming eller fremtidens tech? Og nyder du at formidle skarpt, underholdende og uformelt?

Så kan du være en af de freelancere, der skal forme vores nye dækning til Soundvenue.com og vores printmagasiner Soundvenue Magazine og Soundvenue Update.

Vi vil bede dig sende:
1. Lidt om dig selv, din baggrund og dine ekspertiseområder.
2. Et par af dine tidligere (eller nye) tekster – helst om tech.
3. En begrundet liste med de tre fænomener/produkter/tjenester/spil, der begejstrer dig mest lige nu og evt. ideer til, hvordan du ville formidle dem i Soundvenue-universet.

Ansøgningen sendes hurtigst muligt til tech@soundvenue.com. Evt. spørgsmål kan rettes til chefredaktør Nicolai Torp på samme adresse eller 70200012.

Følg med på Soundvenue.com/tech, hvor vi fremover sætter fokus på digital kultur og ny elektronik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af