App guider dig til rene toiletter og den korteste kø på Roskilde

App guider dig til rene toiletter og den korteste kø på Roskilde
Foto: ArtRebels

Det er i sandhed appens år på Roskilde. Udover en app til at finde dine venner, finde en fest og en app, der tilføjer Roskilde-stemning til dit billede, så er en gammel traver blevet trukket ud af stalden.

ToiletApp hedder den applikation, der simpelthen guider dig til alle festivalens toiletter. Og det kan rent faktisk godt vise sig at være gavnligt, når over 100.000 mennesker skal deles om cirka 2.500 toiletter.

I appen er det muligt at se, hvad statussen er for de enkelte toiletter: Om de er nyligt rengjorte og om der er lang kø. Appen beror på brugernes oplevelser fra festivalen, så du kan selv være med til at holde andre gæster og frivillige opdateret omkring situationen.

Appen var også aktiv i 2013 efter den i 2012 blev udnævnt til et af årets bedste idéer i app-konkurrencen Roskilde Labs i 2012, men nu er den blevet redesignet og er klar til at gøre toiletoplevelsen på Roskilde en smule bedre.

Projektet startede egentlig mest som et humoristisk indslag, men der var tydeligvis en efterspørgsel, så folkene bag har vakt appen til live igen i år.

ToiletApp_scrshot3
Læs også: Apps, højtalere og hardware: Det mest essentielle grej til festivalsæsonen

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold