Se Freddie Mercury reagere på Kanyes sløje ‘Bohemian Rhapsody’-cover

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kanyes optræden på weekendens Glastonbury-festival var årsag til en hel del konflikt allerede inden den kom i gang. En underskriftindsamling med over 130.000 støtter protesterede direkte mod hans optræden på Glastonbury, som modstanderne ønsker skal være en rendyrket rockfestival. Og da koncerten så var i gang blev Kanye afbrudt af en falsk rapper, der parodierede Kanyes egen uvane med at afbryde kunstnere til awardshows.

Mr. West valgte – måske som en underfundig fuckfinger til rockfansene – under koncerten at prøve kræfter med Queens ‘Bohemian Rhapsody’, som er berømt for netop at være et udfordrende nummer at eksekvere. Og Kanye er langt fra en god nok sanger til at komme i nærheden af sangens toneringer, så han trækker et af de ældste trick frem fra bogen: mikrofonen ud til publikum. Tilsyneladende har han også glemt sangens tekst. På alle måder en ret sløj omgang fra Kanye Wests ellers roste show.

Nu bliver han ovenikøbet hånet af sangens egen mester, en øldrikkende Freddie Mercury, der fra graven griner lidt af Kanyes manglende evne til at ramme de høje toner, inden han selv tager over og demonstrerer, hvordan kagen skal skæres.

Læs også: Digi-snack: Dyrepassere pariodierer Chris Pratt i ‘Jurassic World’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af