Ny app flytter automatisk dine Spotify-playlister over i Apple Music

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ingen brud er lette, men en ny app gør skiftet fra Spotify til Apple Music lidt lettere.

Hvis du er blevet forelsket i Apple Musics bjerge af kuraterede playlister, unikke indhold og Beats 1 og du er klar til at slå op med Spotify, så vil du sikkert gerne have dine playlists med, når du flytter fra de svenske streaming-konger. Men det har indtil nu betydet, at du har måttet duplikere playlisten manuelt i Apple Music.

Men en ny app kommer nu streaming-afhoppere til hjælp. Med Move to Apple Music kan Mac-brugere omdanne alle deres Spotify-playlists til tekstfiler, som kan uploades i iTunes og laves til playlister.

Som sagt er ingen brud dog lette, så processen er sværere end som så. Inde i Move to Apple Music skal du logge ind i Spotify og vælge de playlists, du vil eksportere. Så skal du i Move to Apple Music trykke på Capture Session og derefter logge ind i iTunes og ‘like’ sange. Det kan godt tage et par forsøg at få det til at lykkes, men du bliver guidet igennem hele vejen. Og så er det med at væbne sig med tålmodighed. Hver sang tager mellem et halvt og et helt minut at overføre. Til sidst skulle din playlist gerne blive en tekstfil, som kan importeres til iTunes.

Move to Apple Music koster små 35 kroner. Der findes også en anden app, der kan gøre det gratis, men den er tilsyneladende mere ustabil.

Læs også: Gamechanger? Her er det første indtryk af Apple Musics otte fedeste features

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af