‘Star Wars’, ‘Hitman’ og ‘Fallout’: 10 af de mest ventede spil fra det kommende halvår

Efteråret i spilbranchen er lidt ligesom jul for alle fans af computerspil, hvis altså julen lige varede tre-fire måneder. Efterårsræset starter så småt i august, og når man når til starten af december, ligger man i koma over kødranden af uoverskuelige muligheder.

Det kan nemlig være svært at navigere rundt i et spilmarked, hvor alle de helt store titler skydes af på én gang. Hvilke spil skal man kaste sine hårdt optjente penge efter? Hvor får man de fedeste oplevelser? Og hvor mange spil kan man ærlig talt nå at komme igennem i løbet af efterårsmånederne?

Frygt ej, det er her, vi kommer til undsætning. Vi har fundet ti spil frem, som er værd at være ekstra opmærksom på, når efterårsræset sparkes næste måned.

‘Everybody’s Gone to the Rapture’

Vil man have et spil, der er lige så let at gå til som en Michael Bay-film, skal man holde sig langt væk fra ‘Everybody’s Gone to the Rapture’. Vil man derimod have en stærk narrativ, hvor man selv må gøre en indsats for faktisk at få noget ud af spillet, skal man glæde sig til august.

Spillet er en spirituel fortsættelse til ‘Dear Esther‘, et mystisk, men også beundringsværdigt spil, hvor formålet var at vandre rundt og gå på opdagelse i ens omgivelser for at finde meningen med galskaben.

Der vides ikke meget om ‘Everybody’s Gone to the Rapture’, og selvom spillet udkommer meget snart, er det umuligt at finde bare en enkelt trailer, der faktisk giver et ordentligt indblik i spillet. Det er nok meningen, for ‘Everybody’s Gone to the Rapture’ bliver forhåbentlig efterårets tiltrængte, men særdeles sære snegl.

Udkommer til PS4 11. august.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue