Superhypet smartphone: Seks ting vi ved om OnePlus Two

Hvis Apple er Kanye West, så er OnePlus Vince Staples. Roserne skyller indover det kinesiske smartphone-firma, der hidtil kun har lanceret én smartphone; deres OnePlus One.

Den sendte de på gaden med en simpel markedsføringskampagne, som selv Apple må have beundret: I starten kunne du kun få den, hvis du blev inviteret til at købe den. Senere kunne enhver købe, men de var kun til salg om tirsdagen(!).

OnePlus har et ry som den frække dreng i klassen, der bryder med konventionerne. Det ses tydeligt i deres reklamevideoer, som ofte er selvironiske og humoristiske og langt fra Apple/Samsungs selvforherligende ingeniør-porno.

Læg så dertil, at telefonen var pakket med hardware, der fik de fleste andre smartphones i samme kaliber til at ligne tamagotchis. At den så tilmed kostede det halve af for eksempel Apples, Samsung og Sonys flagskibs-smartphones gør det bare ekstra overvældende

På mandag den 27. juli er tiden kommet til den svære toer. Der offentliggør OnePlus nemlig modellen Two ved et virtual reality-transmitteret event. Igen: Ret genialt.

Men traditionen tro har vi allerede fået løftet lidt af sløret omkring, hvad Two bliver for en phablet. Det kan du se nærmere på her.

8
 

USB Type C

OnePlus er rimelig åbne omkring, at de vil tage alle de bedste features fra de bedste smartphones og smække dem sammen i en billigere udgave, end de fleste andre smartphoneproducenter kan tilbyde.

Men i OnePlus Two er der alligevel en feature, der bringer OnePlus allerforrest i feltet. Det bliver nemlig den første smartphone med USB Type C, som er den ene udgang, der også sidder i de nye MacBook Pro.

Udover at være fremtidens teknologi så har USB Type C også den åbenlyse fordel, at stikket kan vendes, så du ikke skal bekymre dig om, hvad der er op og ned.

Desuden fortæller OnePlus, at de ovenpå USB Type C-teknologien har lavet deres egne forbedringer, som de løfter sløret for på næste mandag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fingeraftrykssensor

Før i tiden var fingeraftrykssensorerer langsomme og upræcise, men de tider er skiftet nu. At låse din smartphone op med fingeraftryk bliver mere og mere vigtigt efterhånden som vores telefoner erstatter betalingskort og deslige.

I OnePlus Two er der også en fingeraftrykssensor, som de påstår er hurtigere og mere præcis end Apples TouchID på iPhone 6 og iPad. Der kan gemmes op til fem fingeraftryk på telefonen.

Det gør OnePlus Two oplagt til at bruge med Android Pay, der forhåbentlig snart ruller ud over Danmark.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Snapdragon-processor og 4 gigabyte RAM

OnePlus Two kommer med intet mindre end imponerende processorkraft i form af en Snapdragon 810 v. 2.1-processor og 4 gigabyte LPDDR4-RAM. Det siger dig måske umiddelbart ikke en skid, men populært fortalt, så udfører processoren hjernefunktionerne i din device. RAM er udtryk for, hvor hurtigt og glidende processoren fungerer.

Snapdragon 810 er blandt verdens førende processorer netop nu. Den er bedre end for eksempel den processor, der sidder i Google og LG’s flagskibs-smartphones.

I forhold til RAM, så påstår OnePlus selv, at deres valget af 4 gigabyte LPDDR4 gør OnePlus Two meget mere energibesparende og giver dobbelt så høj ydeevne på båndbredden som lillebroren LPDDR3. Desuden trumfer OnePlus Two eksempelvis Samsungs flagskib Galaxy 6S med en hel gigabyte RAM.

Invites_blog

Invite Only igen

Én af markedsføringsgenialiteterne bag den første OnePlus-model var deres invitation only-system, der sikrede en høj efterspørgsel på et relativt lavt udbud. I denne ombæring er startudbuddet ifølge OnePlus selv 30-50 gange højere, men de holder fast i invitationsprincippet med mindre ændringer.

For eksempel kan du denne gang melde dig på en mailingliste, så du får besked, når der er en ledig OnePlus Two til dig. Når du modtager smartphonen modtager du også invitationer, du kan sende ud til dine venner og bekendte.

qdWzOZV

Bliver mindre end 1’eren

OnePlus har endnu ikke afsløret, hvor stor OnePlus Two bliver, men de har dog afsløret, at den bliver mindre end forgængeren. Hvor meget mindre er ikke til at gisne om, men som de afslørede på Reddit for få dage siden, så kan den gemme sig under en OnePlus One. Det demonstrerede de med billedet herover, hvor de afslørede, at der lå en Two nedenunder One-modellen.

Det er dog stadig en phablet, så skærmen skal være over fem tommer, så mon ikke pladsbesparelsen har fundet sted i rammen rundt om skærmen.

MKT_Blog

Priser omkring 3.000 kroner

Det mest imponerende ved OnePlus-smartphones er stadigvæk prisen. Omend den kommende model ikke er blevet officielt prissat, så har firmaets medstifter Carl Pei afsløret, at den ligger under 450 dollar eller cirka 3.000 kroner.

Det er væsentligt dyrere end både 16 og 64 gigabyte-udgaverne af de nuværende modeller, som nu koster henholdsvis 1.949 og 2.249 kroner – en pris der er faldet løbende.

Hvis de cirka 3.000 kroner er for 64 gigabyte-modellen, så er det på alle måder et røverkøb.

Læs også: Nye oplysninger lækket: iPhone 6s bliver større, stærkere og sortere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af