Anti-viral: Tag en bizar rejse ud i YouTube-videoer med 0 views

Anti-viral: Tag en bizar rejse ud i YouTube-videoer med 0 views
Denne Harlem Shake-video kunne lige så vel have 0 views. Det er det imidlertid ikke. Den har 22 millioner views og er lavet af YouTubes største kendis Pew Die Pie. (Foto: YouTube)

Hvis vi har Psys K-Pop-pandemi ‘Gangnam Style’ med svimlende 2,4 milliarder views i YouTubes ene ringhjørne og videoer med 0 views i det andet, så bliver der trangt i det andet ringhjørne. Men det betyder ikke, at videoerne ikke kan være gode nok. Bedre end ‘Gangnam Style’ i hvert fald.

0 afspilninger er en smertefuld død for en YouTube-video, men rigtig mange videoer finder sit endeligt sådan. Det siger næsten sig selv, når der bliver uploadet 300 timers video til YouTube. I minuttet(!). I den jungle er det altså svært at blive et viralt hit, hvis man ikke tagger sin video endsige giver den en titel.

Med en ny app til iPhone kan du give de stakkels videoer aktiv livshjælp. Med Zero Views bliver du automatisk guidet til en tilfældig video, som ingen udover uploaderen nogensinde har set. Der findes også en Tumblr-profil, der gør det samme, men altså: Så har de jo ikke 0 views længere. Her er det dig, der skal gøre gravearbejdet.

Det er lidt som at gå ned i en enorm, mørk grotte bevæbnet med en hakke og forsøge at banke en klump guld ud. Når man kommer op igen, har man fundet et bøjet søm, en god håndfuld kattegrus og et brugt kondom. Men måske en dag falder man over noget virkeligt underholdende, bizart eller ægte godt.

Det er lidt svært at linke til videoer, der stadig har 0 views, men denne video havde indtil for nylig 0 views indtil Mashable trak den ud af glemslen. Og tak for det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der findes et tilsvarende værktøj til Spotify, der hedder Forgotify.

Læs også: Kejserens nye klæder: YouTube har fået et gennemsigtigt redesign

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af