Facebook Messenger lancerer M – Zuckerbergs svar på Siri

Facebook Messenger lancerer M – Zuckerbergs svar på Siri

Apple har Siri, Google har Google Nu: Tjenester, der lader dig søge og samle information udelukkende ved hjælp af stemmen. Som en del af beskeds-appen Messenger tester Facebook lige nu M, som er en pendant til Siri og Nu.

Konkurrencen omkring stemmestyring og kunstig intelligens i telefonen spidser til. Men ifølge Facebook vil M have en fordel over for Googles, Alphabets og andre techfirmaers tjenester ved også at have rigtige mennesker bag, der sikrer, at hver søgning bliver fuldendt til perfektion og at der bliver foretaget menneskelige valg, som en robot umiddelbart ikke ville kunne tage.

De bliver også nødt til at gøre det temmelig overbevisende, da både Siri og Nu har en massiv fordel i at være bygget ind i smartphonens operativsystemer. M kræver, at du åbner Messenger.

I Messenger kan du så starte en samtale med M, stille spørgsmål og bede den udføre opgaver for dig, som på billedet herunder.

m-example-02-press-526x1024

Facebook tester M i San Francisco-området i øjeblikket. Det er derfor endnu uvist, hvornår vi møder en version af M, der forstår dansk.

Læs også: Facebook indtager livestreaming-scenen, men kun for de store stjerner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af