Fremtidens fjernsyn? Periscope lader dig nu zappe mellem tilfældige streams

Fremtidens fjernsyn? Periscope lader dig nu zappe mellem tilfældige streams

Ridende på Snapchats bølge skyllede forskellige livestreaming-apps indover de digitale kyster i foråret. Twitters bud på en tjeneste til liveproduceret og -transmitteret indhold hedder Periscope og den har lige fået en banebrydende ny funktion.

Nu kan du nemlig gå i couchmode, som de kalder det, og zappe rundt mellem fuldstændigt tilfældige streams. Periscope er altså blevet en slags envejs-Chatroulette. Det er på sin vis meget interessant at se, hvor du bliver sendt hen næste gang, men selve indholdet er sjældent særligt inspirerende. Oplevelsen er vildt random, men samtidig fuldstændig uforfalsket.

Ti minutter i couchmode kan eksempelvis føre dig direkte fra en beruset efterfest et sted i USA, en pige i Dubai, der er ved at klippe sit hår videre til Fox 11’s dækning fra et trafikuheld på en californisk motorvej og derfra til en cricketbat-fabrik.

Indtil videre fungerer det kun, når du tilgår Periscope fra din computer og ikke i appen. Du klikker videre til næste stream ved hjælp af pilen i højre hjørne. Du finder couchmode HER.

Læs også: Periscopes livestreaming er ikke længere kun for Twitterbrugere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af