GIF-bølgen stopper aldrig: Krydr dine billeder med GIF-animationer

GIF-bølgen stopper aldrig: Krydr dine billeder med GIF-animationer

GIFs er på alles læber. Det er sjovt, skørt og simpelt – den perfekte kombination hos de fleste, der bare interesserer sig lidt for livet på de sociale medier. Den nye, gratis app Giffiti er nyeste skud på stammen af simple apps, der gør leg med GIFs tilgængelig for alle.

Appen Giffiti lader dig placere en animeret GIF, lige hvor du vil på et af dine billeder fra din kamerarulle som en anden rebelsk graffitimaler – deraf navnet Giffiti. Derefter kan du naturligvis dele GIF-billedet, hvor du vil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Appen er meget simpel og kræver ikke en særlig teknisk viden. Den er da også udviklet på bare tre uger: Mere skal der åbenbart ikke til for at lave en hit-app. Kort efter at udviklerne skrev et indlæg i et Reddit-forum omkring deres nye app, strøg den ind på toplisterne blandt underholdningsapps i USA på iOS.

Nu hvor GIFs efterhånden bliver understøttet af nærmest alle sociale medier, er der snart ingen grænser for hvad man kan gøre med dem. Der findes et GIF-tastatur på niveau med emoji-tastaturet, så du kan udtrykke dig selv med en GIF, når du chatter og sms’er. Du kan lave dine egne GIFs, som du både kan dele på sociale medier og med venner i chat og sms, og så er der det nyeste bud på, hvordan vi kan få GIF’s ind alle steder. Giffiti er bare seneste, men næppe sidste skud på stammen.

På nuværende tidspunkt kan du i appen vælge blandt et udvalg af velkendte GIFs, memes og andre animerede effekter til at lægge over dit billede og du kan tilpasse størrelsen på GIFen, så den passer ind i billedet. Derefter kan du dele din hybrid mellem et stillbillede og en GIF direkte på sociale medier eller gemme den på din kamerarulle til senere brug.

Læs også: GIF-guide: Fem gode apps til at lave simple GIF-filer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af