Katten er ude af sækken: Apple afholder kæmpe-event 9. september

Katten er ude af sækken: Apple afholder kæmpe-event 9. september

Rygterne har i månedsvis svirret som bananfluer omkring Apples næste keynote-event. Meget har peget på onsdag den 9. september som dagen, hvor den californiske tech-gigant løfter sløret for s-versionerne af iPhone 6.

Og nu er invitationerne til den amerikanske presse så kommet. Det bliver 9. september. Det bliver i San Fransisco i Bill Graham Civic Auditorium med plads til omkring 7.000 mennesker.

Selve invitationen er – som vanligt – kort og kryptisk. Der står bare:»Hey Siri. Give us a hint.«, efterfulgt af en invitation til at følge keynote-talen. Hvis man beder Siri om at give et hint, svarer hun:»Kig dybt ind i dig selv, og du vil finde svaret. Særligt 9. september«. Så kan man jo spekulere lidt over det.

Særligt har der været fokus på de næste iPhones og der har også ret solide rygter om forbedringer i chassiset, Force Touch og nye farver.

Men derudover bliver det interessant at se, om Apple også laver en c-version af iPhone 6, som de gjorde med 5’eren.

Tim Cook og hans stab vil temmelig sikkert præsentere os for en ny udgave af Apple TV, ligesom der sikkert kommer fokus på styresystemerne iOS 9 og WatchOS 2.

Der går også rygter om nye iPads; måske i form af Pro eller en endnu større 12,6 tommers-version.

Hvad Apple rent faktisk har tænkt sig at præsentere, er vi klogere på efter 9. september efter 14 dage med spekulationer.

Læs også: Video: iPhone 6S bliver sværere at bøje end sin forgænger

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af