McWhopper: Bizart fredsforslag mellem Burger King og McDonald’s deler vandene online

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I et pr-stunt af rang rækker Burger King hånden ud mod konkurrenten McDonald’s for at skabe bevidsthed om den internationale Peace Day 21. september.

Burger Kings opfordring til våbenhvile i burgerkrigen kom via sitet McWhopper.com, hvor de foreslår, at de to spisesteders bedst kendte burgere, BigMac’en og Whopperen, skal smelte sammen i en enkelt pop up-restaurant på en enkelt dag.

Rigtig mange mener, at Burger King’s forslag er helt genialt og bakker op om idéen.

Umiddelbart et sjovt stunt, der kan hjælpe med at gøre opmærksom på en god sag. Det kan McDonald’s umuligt sige nej til. Skulle man tro.

Men McDonald’s efterfølgende respons og de efterfølgende reaktioner på sociale medier har været meget delte. McDonald’s takker nemlig nej med et meget tørt svar på Facebook.

McWhopper
Men nogle mener, at Burger King udnytter en god sag til at sælge flere burgere (selvom de ifølge videoen øverst i artiklen tydeligvis har opbakning fra foreningen Peace One Day).

McD3
Andre er skuffede over McDonald’s’ lyseslukkersvar.

McWhopper1

Og gudskelov er der også de folk, der udnytter det trendende hashtag til at lave grin med de to multinationale fastfoodselskaber.

Umiddelbart ser det ud til, at Burger King vinder på pr-stuntet, men man kan kun håbe på, det bliver foreningen Peace One Day.

Læs også: Twitter i afmagt: Frank Ocean tager røven på fans med mixtape af gamle numre

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af