Sløj trådløs forbindelse? Googles nye router vil være Wi-Fi’ens Batman

Sløj trådløs forbindelse? Googles nye router vil være Wi-Fi’ens Batman

En ustabil og sløv Wi-Fi-forbindelse kan på få sekunder skabe større poser under øjnene end på Mogens Glistrup. Selvom du får en personlig trang til at tæske din router ned gennem svælget på en stakkels ansat i support-afdelingen hos din internetudbyder, så er det faktisk ofte routerens skyld, at forbindelsen stinker.

Men det vil Google forsøge at gøre op med. Det gør de med routeren OnHub, der på papiret er en frelser for de, der efterhånden er begyndt at lide af førnævnte poser.

Udover, at den faktisk ser ret stilren ud i sit sorte eller mørkeblå vase-look, så har den nogle ret fede features. Softwaren sikrer, at du har den mest optimale forbindelse tilpasset, hvad du laver. Du kan prioritere den tilkoblede hardware, så din laptop for eksempel får en forlomme foran de andre. Hvis der er problemer med OnHub, kan du tjekke forbindelsen og styre den via en app på telefonen – også når du ikke er hjemme. Den kan kobles til dine devices via Wi-Fi og Bluetooth.

Som bonus har Google lige strikket en TV-shop-lignende reklame sammen til OnHub. The struggle is real.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

OnHub kan endnu ikke bestilles herhjemme, men når den kommer ryger den sikkert i den pebrede ende af prisspektret. Prisen er 199 dollar i USA.

Læs også: ‘Silicon Valley’-easter egg viser at Google bevarer humoren på trods af navneskifte

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af