Fremtidens modeshow? Burberry afslører deres næste kollektion på Snapchat

Fremtidens modeshow? Burberry afslører deres næste kollektion på Snapchat

Burberry har travlt med at pionere nye koncepter for et modehus. Tidligere på ugen blev de afsløret som den første eksterne musikkurator på Apple Music, der ikke er et musikmedie eller pladeselskab. I dag kan de så afsløre, at deres næste kollektion bliver afsløret på Snapchat inden et traditionelt modeshow.

Det sker på søndag d. 20. september, når forårs/sommerkollektionen for 2016 skal luftes for første gang. Burberry kalder det the Snapchat Show og det omfatter et eksklusivt bag om kulisserne-indblik i den kommende kollektion. Det vil ligge tilgængeligt som en Snapchat-historie indtil mandag, hvor den kvindelige del af kollektionen vises frem i London’s Kensington Gardens.

Samarbejdet med Snapchat stikker tilmed endnu dybere. Mandagens modeshow vil være én af Snapchats fremhævede historier, når det går live.

Du kan følge Burberry ved at scanne deres Snapcode herunder:

BS

 

Læs også: Burberry samler britisk super-cast i ny kampagne