Guld, diamanter og krokodilleskind: Finsk firma gør Apple-produkter til en rappers våde drøm

Hvis du ikke kan få dine Apple-produkter dyre nok, så er det her lige noget for dig. Rige svin. Et finsk firma har nemlig sat sig for at hævebarren for extravaganza ved skamløst at pimpe Apple-produkter. Og de tager altså prisen for at gå hele linen ud.

Firmaet Legend dypper eksempelvis din iPhone i guld, beklæder den med diamanter og håndgraverer den – og leverer den til dig i et lille skrin af ibenholt og fløjl. Din iPad kan få nogenlunde samme behandling med en variation af diamanter, guldikoner og krokodilleskind.

Legend tilbyder at customize alt fra Apple Watch til iPhones og iPads. Men før du giver sparegrisen kniven, så starter den billigste iPhone-modifikation ved godt og vel 22.000 kroner. Hvis du skal have den diamantbesatte udgave, så kan du med lidt held prutte den ned i 100.000 danske kroner.

Hvad man synes om de vanvittige produkter, er temmelig meget en smagssag. Men der er en rimelig chance for mad props nede i hiphop-klubben, hvis du tropper op med en safirbesat iPad Pro i 24 karat guld.

Læs også: Langsigtet Apple-rygte: iPhone 7 bliver lige så tynd som en iPod Touch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af