Rygte: Apple vil producere eksklusive film og serier ligesom Netflix

Rygte: Apple vil producere eksklusive film og serier ligesom Netflix
'House of Cards' er en original Netflix-produktion. Måske vil Apple tage kampen op mod Frank Underwood. (Foto: Netflix)

Spekulationerne er i gang i Hollywood efter anonyme kilder har fortalt Variety, at Apple de seneste uger har indgået et samarbejde med producere om at lave eksklusive film og tv-serier.

Ifølge kilderne er det Apples chef for indhold til Apple TV, Eddy Cue, der har været i forhandling med Hollywood-producere. Det var også ham, der førte forhandlingerne med Taylor Swift om betaling af musikere i Apple Music, så han ligger højt i hierarkiet. Rygterne er stadig langt fra underbygget og Apple afviser i øjeblikket at kommentere på dem.

Hvis det er sandt, at Apple samarbejder med Hollywood-producere, så kan det være udtryk for flere mulige scenarier. Enten er Apple interesseret i at samle et hold, der kan producere unikt og eksklusivt indhold til Apple TV. Eller også er der bare tale om en flirt med film- og tv-mediet, som en forlængelse af det visuelle indhold, man i forvejen kan købe i iTunes Store. Der kan også være en helt tredje forklaring, som ingen kender til.

Egenproduktioner et i øjeblikket et hot marked, hvor Netflix er førende med deres egne serier som ‘House of Cards’, ‘Orange is the New Black’ og ‘Narcos’, så det er forståeligt, hvis Apple gerne vil have fat i en del af det marked.

Hvorom alting er, så får Apple TV sandsynligvis en længe ventet opdatering, når Apple 9. september holder et stort event i Californien. Det kan være, vi får yderligere oplysninger om planerne til den tid. Indtil da må vi nøjes med spekulationer.

Læs også: Rygter om Apples bil: Den kommer højst sandsynligt, men ingen ved hvornår

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af