Sonos lancerer ny højtaler og lyd-software, der tilpasser sig rummet

Det er ikke lige hver dag Sonos lancerer en opdatering til deres højtalere, for de er skabt til at holde i årevis. Men nu er der kommet en opdatering til Sonos’ flagskib Play:5, der både har fået nyt look og en ommøblering og opdatering af indmaden.

Den nye Play:5 får tre subwoofere i bunden og tre højtalere i toppen. Men interessant kan højtaleren rejses op og vendes om, hvis man skal bruge den som stereo-studiehøjtaler. Det er én af fordelene ved at have et brand-navn, der er et palindrom.

Samtidig introducerer Sonos Trueplay, der er en software, der er skabt til at analysere rummet Sonos-højtaleren spiller i og derudfra optimere lyden specifikt til lokalets udformning. Kort fortalt lader Sonos softwaren analysere og kalibrere højtalerne med et tryk på en knap.

Reklamen nedenfor viser – med hjælp fra Ratatat – meget godt, hvordan det fungerer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Både Trueplay og Play:5 er tilgængelige senere på året.Trueplay fungerer på alle Sonos’ højtalere – det vil sige både Play:1, Play:3 og den gamle og nye Play:5. Den nye Play:5 kommer til salg i Danmark for 4.349 kroner.

Læs også: Månedens gear og gadgets: Smukke smartwatches og en skarp Sonos-konkurrent

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af