Digi-snack: Japansk live-blogger demonstrerer, hvordan man ikke skal slukke en brand

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er fejltrin og så er der episke fejltrin. En japansk live-blogger må siges at personificere sidstnævnte i form af videoen herover, som er det perfekte eksempel på, hvad man ikke skal gøre, når der opstår en ildebrand.

Du skal ikke smide en brændende æske tændstikker i en skraldespand fyldt med papir. Du skal ikke forsøge at slukke ilden med en papkasse. Du skal ikke forsøge at slukke ilden med en kvart balje vand. Du skal ikke forsøge at puste ilden ud med en dyne. Og i allerførste færd er det ret dumt at tænde ild i din lejlighed, når du har valgt at møblere den med papkasser og papir.

Bloggeren starter ellers ud med at være ret badass – han ryger inden for og leger med ild. Men da bæen rammer viften omkring 4.50 inde i videoen, reagerer han decideret udueligt og det hele eskalerer ud af kontrol. Altsammen herligt kommenteret af en nuser japansk computerstemme.

Læs også: Digi-snack: Skeptisk pige holder ugle og afføder øjeblikkeligt et nyt meme

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af