Pharrell Williams og G-Star udvikler mobilspil for et godt formål

Pharrell Williams og G-Star udvikler mobilspil for et godt formål

Pharrell Williams stiller sig op i den efterhånden omfattende flok af superstjerner, der har udviklet deres egne apps. I Pharrells tilfælde er det tilmed med et godt formål for øje. Han har nemlig i samarbejde med G-Star udviklet spillet Battle for Big Blue, der skal være lige dele underholdende og oplysende. Det skriver Mashable.com.

Man spiller som Otto the Octopus, der skal svømme rundt i verdenshavene og samle affald og samtidig undgå brandmand og andre forhindringer. Man kan spille solo, mod en ven eller forsøge at slå Pharrell Williams’ highscore.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

G-Star har i et forsøg på at opveje deres del af den tunge forurening fra jeans-produktion introduceret linjen Raw for the Oceans, der bruger fibre fra plasticaffald opsamlet i verdenshavene som en del af stoffet.

Selvom Pharrell Williams efter sigende skulle være en ret stor gaming-buff, så har han overladt udviklingen af spillet til Rumpus Room, men han har komponeret soundtracket.

Spillet er gratis og kan hentes til både Android og iOS.

Læs også: Langtrukken teaser afslører endelig nyt ‘Far Cry’ med mammutjagt og stammekrig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af