De seks væsentligste teknologier din smartphone har revolutioneret siden 90’erne

De seks væsentligste teknologier din smartphone har revolutioneret siden 90’erne

90’ERNE GENOPLIVET: Teknologisk set har vi bevæget os med syvmilesskridt siden 90’erne. Det bliver man i særdeleshed bevidst om, når man kigger på sin smartphone. For rigtig meget af det, der krævede en separat kuffert at slæbe rundt på, er simpelthen bare flyttet ind i din smartphone.

Her har vi samlet fem teknologier og funktioner, du klarer gennem din smartphone og som har gjort livet 1.000 gange lettere.

 

1. Personligt tv i lommen

I halvfemserne var flow-tv alt, der fandtes. I Danmark havde vi et sparsomt udvalg af kanaler og man kunne være sikker på, at snakken i skolegården ville gå på gårsdagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’. For alle havde set det – det blev man nødt til, for at kunne tale med om det. Det samme gjorde sig eksempelvis gældende med ‘Twin Peaks’ i USA og hele den ungdomskultur, der opstod omkring MTV.

I dag føles selve konceptet med flow-tv næsten forældet. Film, klip og tv ses på YouTube eller andre platforme og for rigtig manges vedkommende foregår det på farten. Mere end halvdelen af YouTubes visninger foregår på smartphones eller tablets. Samtidig er de sociale medier blevet et hjemsted for rigtig meget TV-lignende indhold. For eksempel er Snapchats Discover-sektion bygget op omkring forskellige kanaler og aktuelle begivenheder i verden.

Soundvenue 1 / 6 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold