Få hele historien i Snapchat: Se Stories du kan lide fra alle vinkler

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Snapchats Stories er blevet et vindue til verden, hvor man kan få et relativt random, men forfriskende indblik i livet i andre lande, storbyer og i events, man ikke anede fandtes. Stories består af et hav af forskellige brugeres offentlige Snaps, som Snapchats redaktører sætter sammen til én samlet historie fra et sted eller begivenhed.

Nu udvider Snapchat Stories til at give dig mere indblik i de elementer af en Story, du kan lide. Hvis du for eksempel ser på en historie om Tomorrowland og der kommer videoer fra en bestemt koncert, du gerne vil se mere fra, så swiper du bare opad. Så får du mange flere klip fra samme koncert bare fra andre vinkler. Det kan også være et mål fra en fodboldkamp, du gerne vil opleve fra forskellige perspektiver.

I et blogindlæg forklarer Snapchat, at deres udviklingsafdeling har baseret den udvidede tjeneste på teknologi, der kan finde andre Snaps fra samme øjeblik og samme område.

De indleder den nye tjeneste med deres Stories fra henholdsvis Los Angeles og New York i dag.

Læs også: Snapchat smækker enhjørning-filter på dine venner og gør chat nemmere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af