Google går bananas i ‘Star Wars’-indhold på tværs af alle deres tjenester

Google går bananas i ‘Star Wars’-indhold på tværs af alle deres tjenester

News flash: Der sidder nogle ægte ‘Star Wars’-fanboys hos Google. Det kommer nok ikke som et kæmpe chok for særlig mange. Disse ingeniører har kastet deres kærlighed til universet ud over stort set alle Googles tjenester, som kan få en håndfuld små tweaks og easter eggs i retning af enten den lyse eller mørke side.

Hvis man skal prøve det, skal man besøge google.com/starwars og vælge side i kampen, hvorefter man skal hente et plugin til Chrome. Derefter vil små, næsten umærkelige ændringer indfinde sig i Googles produkter med små variationer afhængig af, om man ser Boba Fett eller Han Solo som et stort forbillede.

Ændringerne slår ifølge Google igennem på alt lige fra Android Wear, Chrome, Chromecast, Gmail, Inbox by Gmail, Google Kalender, Google Maps, Google Nu, Google Søgning, Google Oversæt, Waze og YouTube.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har ikke det fulde overblik over, hvor og hvordan det virker, men af små ændringer kan nævnes, at volumen-slideren i YouTube er blevet udskiftet med et lyssværd, nye faner i Chrome viser still-billeder fra ‘The Force Awakens’ og Google Maps har fået en tilføjelse i form af X-Wings og TIE Fighters.

Ifølge Google er de små ændringer bare begyndelsen på en lille måned med meget mere ‘Star Wars’-indhold – heriblandt et kig inden for i The Millenium Falcon i virtual reality.

Læs også: ‘Star Wars: Battlefront’: Halvhjertet multiplayer-miskmask fungerer bedst, når det er sentimentalt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af