Japansk spil mikser hestesport, sumobrydning og ‘Street Fighter’ til en bizar cocktail

Japansk spil mikser hestesport, sumobrydning og ‘Street Fighter’ til en bizar cocktail
En del af spillet består i at skubbe en hest op i røven på en elefant.

Hvad gør man som forbundsformand, hvis publikum ikke gider følge med i sin sport længere? Man smeder det naturligvis sammen med stadigt populære ‘Street Fighter’, hvilket giver en forfærdeligt løjerlig kombi, når benævnte sportsgrene er hestesport og sumobrydning.

Nu tænker du sikkert, at det er god LOL straight outta Japan-land, men den er god nok. ‘Japan Sumo Cup’ findes og det kommer fra de to officielle sumobrydnings- og hestevæddeløbsforbund i Japan.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi fatter ikke så meget af videoen, men man skal som sumobryder tilsyneladende battle ‘Street Fighter’-karakaterer om kap på hesteryg. Men der skal også skubbes heste. Og skydes med sumo-laser. Og så er der noget med elefanter. Sørme om de ikke lige smider noget hård GameBoy-Skrillex oveni pisset.

Den gode (eller dårlige?) nyhed er, at det er et gratis spil, du kan spille lige her i din browser. Simpelt: Du hamrer bare løs på piletasterne. Så røg den weekend.

Læs også: Letpåklædt volley-spil kommer ikke til USA og Europa: Ramaskrig på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af