New Balance lancerer (også) perfekte løbesneakers med 3D-teknologi

New Balance lancerer (også) perfekte løbesneakers med 3D-teknologi

Dit næste par løbesko kan være skræddersyede (skrædderprintede, faktisk) til dine fødder med ny 3D-teknologi, der allerede kan finde vej til din fod i 2016.

Både Adidas og Nike har allerede tidligere i år annonceret 3D-printede sko i deres fremtidsplaner og nu melder New Balance sig også på banen med et reelt lanceringstidspunkt.

En ny sneaker fra New Balance med et stadig ukendt navn lanceres i udvalgte butikker i april 2016. Det banebrydende ved denne sko er en brugerdefineret midtersål som baseres på den enkelte persons fødder og løbestil. Derefter 3D-printes midtersålen, så man med skoen opnår perfekt pasform og støtte.

De fleste løbere har oplevet bagsiden ved et par løbesko uden tilstrækkelig støtte, og denne speciellavede sko skal være med til at undgå skader.

Ligesom man i dag kan få lavet en løbetest, og finde sko med rette støtte i forhold til ens løbestil, går man med 3D-teknologien skridtet videre og laver en hel unik sko, der kun passer til ét par fødder som en anden Askepot.

Skoen bliver ikke nødvendigvis dyrere end en almindelig løbesko, selvom det næsten lyder for godt til at være sandt. 3D-teknologien er faktisk en nemmere og hurtigere måde at udvikle og producere midtersåler. Hvor den nuværende måde at producere midtersåler kan tage op til en måned, kan man med 3D-printeren producere op til 16 designs på en dag.

Hvornår teknologien kommer til Danmark er der ingen information om, men når den gør, er vi dem der er løbet til nærmeste sko-pusher.

Læs også: Adidas vil 3D-printe sålen på dine næste sneakers, så de passer perfekt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af