WeTransfer starter gratis streamingtjeneste målrettet alternativt marked

WeTransfer starter gratis streamingtjeneste målrettet alternativt marked
Disclosure har blandt andre lavet eksklusive aftaler med WeTransfer.

WeTransfer kæmper sig ind på en efterhånden komplet overfyldt arena og har offentliggjort planer om en musikstreamingtjeneste.

Dermed slutter de sig til en stadigt voksende skare af spillere, der tæller Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Napster, Rdio og et hav af andre spillere. I så blodrødt et farvand, kan det umiddelbart virke som et dristigt move for WeTransfer, men de har én stor fordel: 85 millioner brugere om måneden.

Samtidig kan deres potentiale vise sig at være større end som så. De har nemlig ingen planer om at gøre det til en betalingstjeneste og vil ikke konkurrere direkte med de øvrige spillere. I stedet vil de bruge musiktjenesten som en trafik-driver og en eksklusiv platform for kunstnere, der kan få lov at pryde WeTransfers forside.

Musikdistribution er ikke fremmed for den hollandske fildelingstjeneste, der tidligere har offentliggjort indhold eksklusivt for eksempelvis Disclosure og Big Bois sideprojekt Big Grams. Du kan eksempelvis høre et preview af Disclosures album ‘Caracal’ som et wallpaper på WeTransfer.

Læs også: Musikere kan nu se data på deres fans på Spotify – og det er godt nyt for dig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af