Internet-guld: Kylo Ren som bitter emo er mærkværdigt realistisk

Internet-guld: Kylo Ren som bitter emo er mærkværdigt realistisk

Hvad har drevet Kylo Ren til at blive så sur og tvær at han er gledet over til Den Mørke Side? Det er et af de store ubesvarede spørgsmål, der trænger sig på efter ‘Star Wars: The Force Awakens’.

Indtil videre må vi vente til maj 2017 for at få svar, men måske har en hyperpopulær Twitter-parodikonto allerede givet svaret. Kontoen har i løbet af en uges tid samlet over 400.000 følgere.

Herfra vælter det med spoilers, så træd varsomt.

Twitter-kontoen @Kylo_R3n tager tykt pis på hans opvækst og ungdom, hvor livet som søn af Han og Leia viser sig mindre idyllisk end ventet. En del af det tager del som strøtanker i en dagbog, andet som små bidder af hverdagen for den plagede pre-Sith med en stor forkærlighed for alt, der har med Morfar Vader at gøre.

 

Det er særligt farmand, der er kilden til Kylo Rens liv i helvede.

 

Derudover må det tilsyneladende have været forfærdeligt for en usikker, selvbevidst og kontrær knøs at dele sin hverdag med en over to meter høj, behåret wookie og Onkel Lando virker også som et rigtigt røvhul.

 

Til gengæld er det også i de unge år han etablerer mange af de afgørende venskaber for fremtiden. Blandt andet møder han Hux, som han senere bliver gode kolleger med.

 

Twitter-kontoen giver også konkrete hints til et slægtskab til den nævenyttige Rey, der optræder i en del af Kylo Rens opdateringer.

 

Kylo Rens vrede i ‘The Force Awakens’ passer utroligt godt sammen med en fortid som sortklædt, misforstået emo. Hvor meget plet parodikontoen egentlig rammer, må vi venter halvandet år med at finde ud af.

Læs også: Digi-snack: Darth Vader knækker skateboards og tæver børn i ond julemandssketch