Besat YouTuber beviser, at alle Adam Sandler-film er forbundet i ét stort univers

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alle Adam Sandlers film, albums og karakterer eksisterer i et uhyggeligt parallelunivers, der hedder ‘The Sandlerverse’, hvor alt er knyttet sammen på en eller anden måde. Det er YouTuberens Shawn Kohne gået gennem ild og vand (eller ‘Little Nicky’ og ‘Waterboy’ om man vil) for at bevise.

Omdrejningspunktet for teorien er særligt tre centrale replikker, som går igen i hele universet. To film skiller sig dog ud ved ikke at passe med de andre, men de hænger til gengæld sammen med hinanden. Det drejer sig om ‘Big Daddy’ og ‘Mr. Deeds’, der er kædet sammen af en Rob Schneider-cameo.

Om det er et tegn på, at Adam Sandlers film er en del af en større gennemtænkt masterplan eller om Adam Sandler begrænser sig til et repertoire på 10-15 sløje jokes, må være op til læseren at vurdere. Uanset hvad, ligger der et imponerende arbejde bag at udrede The Sandlerverse.

Nu må du godt gå i seng, Shawn Kohne.

Læs også: Hollywoods største mysterium: Hvad gik der galt for Adam Sandler?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af