Drake og 50 Cent vs. Meek Mill-beefen er blevet omsat til et sprængfarligt minispil

Drake og 50 Cent vs. Meek Mill-beefen er blevet omsat til et sprængfarligt minispil

Den beef, der længe har stået på mellem Drake og Meek Mill fik for nylig en ny dimension, da Meek også fik indstillet kornet på 50 Cent.

Man skulle ellers tro, at Meek Mill havde brændt nallerne, efter han rettede kritik mod Drake og hans mulige ghostwritere. Meek fik nemlig hele turen gennem møllen i form af flere diss-tracks, latterliggørelse til koncerter og alverdens spot og spe på sociale medier.

Nu er beefen blevet omsat til det lille onlinespil Meeky Mill. Her skal man som spiller i Meek Mills skikkelse skrabe en million gysser sammen, samtidig med at man forsøger at undgå L-bomberne fra Fiddy og Drizzy. Se en forsmag her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Spillet kan hentes til PC og Mac, men du kan også snildt spille online.

Spillets soundtrack er i øvrigt det aldeles sprøde track ‘Commas, Over, Waiting‘ med Drake, Future og 50 Cent, der er lavet af spillets udviklere Otaku Gang, der for nylig havde et viralt hit med et mashup-album af ‘Star Wars’ og Notorious B.I.G.

Læs også: Benzin på beef-bålet: Meek Mill langer hårdt ud efter Drake og 50 Cent på ny ep

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af