Mark Zuckerberg deler billede af sin garderobe: Har stadig kun college-kluns

Mark Zuckerberg deler billede af sin garderobe: Har stadig kun college-kluns

Mark Zuckerberg har i små to måneder holdt en velfortjent barselsorlov efter arvingen til internet-tronen Maxima Chan Zuckerberg kom til verden i starten af december. Det har afsløret hr. Zuckerberg som den vildeste babybillede-pusher, der får én til at spekulere på, om han mon har bygget Facebook til netop det formål.

I går var det imidlertid tilbage i arbejdstøjet og i den anledning lagde Mark Zuckerberg et billede af sin garderobe på Facebook. Og selvom det ikke kan komme som det vildeste chok for nogen, at manden er svært glad for koksgrå basic t-shirts med o-hals og en mørk hoodie – i og med han aldrig har andet på – så vidner garderoben om den knivskarpe stringens, der omgiver ham i enhver beslutning.

MarkZ

(Foto: Mark Zuckerberg / Facebook)

 

Den simple garderobe er ikke bare udtryk for et slagtilbud i American Apparel eller et sindelag, der har stået i stampe siden college. Ved at holde sig til et outfit slipper Mark Zuckerberg for at forholde sig til, hvad han har på, samtidig med at han føler sig godt tilpas i netop det tøj. Oven i hatten sender det et signal af ham som en ung, frisk fyr, der ikke er blevet halet ned i milliardærlivets søle.

Hans løn fra Facebook er selvfølgelig også kun på en dollar, så det kan også være, tøjbudgettet bare ikke rækker længere.

Læs også: Mark Zuckerberg vil bygge sig selv en virtuel butler »som Jarvis i Iron Man«