Internettets dom efter Super Bowl: Chris Martin blegnede ved siden af Beyoncé og Bruno Mars

Internettets dom efter Super Bowl: Chris Martin blegnede ved siden af Beyoncé og Bruno Mars

Det var Coldplay, der var hovednavnet til det legendariske halvlegsshow under Super Bowl, men deres medbragte gæster i form af Beyoncé og Bruno Mars stjal fokus så meget, at Chris Martin og co. blev forvandlet til regulære statister. Det er den benhårde – og ret underholdende – dom på internettet.

Kritikken går ret meget på, Chris Martin generelt er mindre kendt end de to andre. Men oddsene var også imod showet fra starten, da det fandt sted i dagslys, hvor de optrædende kunstnere de seneste tre år har haft fordelen i, at kunne gemme sig bag lysshows under mørkets frembrud.

Men på trods af at Coldplay havde gjort hvad de kunne for at få rigeligt med farver på scenen og på banen, så endte deres indledende medley i mange Twitter-brugeres øjne temmeligt tamt og traditionelt uden fordums spektakulære stunts: Sidste års show startede med at Katy Perry kom ridende ind i arenaen på en tre-fire meter høj panter, i år sad Chris Martin i skovskiderstilling på grønsværen.

Selvfølgelig er de vilde krumspring ikke hverdagskost for et popband som Coldplay, men det manglende blikfang blev ikke mindre af, at Coldplay prioriterede solotiden på scenen til at stå og jamme i en rundkreds. Og det er bare mindre spektakulært og effektfuldt, når man teamer op med erfarne kræfter, der hver især selv headlinede showet i henholdsvis 2013 og 2014.

Uanset hvordan man vender og drejer det, er der på Twitter bred enighed om, at Chris Martin mødte sin overkvinde og -mand i Bey og Bruno, der var langt mere intense i deres optrædener og spillede bedre sammen på scenen. De troppede begge op med store squads og synkrondans, der reducerede Coldplay til en børnehave-tegning med pustetusser. Til syvende og sidst var det unægteligt svært at se, at det var et Coldplay-show og de to andre, der var gæsterne.

Her er et udpluk af de mest svirpende verbale lussinger på Twitter:

 

Twitter-folket viser sig endnu engang at være ret brutalt. Til Chris Martins forsvar skal det slutteligt også siges, at han kan have haft situationsfornemmelse nok til at vide, at amerikanernes hjerter banker mere for Beyoncé og Bruno og han derfor har holdt sig ydmygt i baggrunden. Endelig er det også fuldstændig ligegyldigt, hvad de fleste mener om showet, for der var én der elskede hvert sekund:

 

Læs også: De syv bedste Super Bowl-reklamer – og tre tåkrummende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af