Samsung-rygte: Galaxy S7 Edge udstyres med kæmpebatteri

Samsung-rygte: Galaxy S7 Edge udstyres med kæmpebatteri

Rygterne flyver om sig, når det kommer til ventede smartphones i 2016. Apple, Huawei, Sony, LG, Nexus og alle de andre kæmper om at inkorporere de fedeste features og få opbygget det vildeste hype. Seneste rygte fra møllen siger nu, at Samsung Galaxy S7 Edge får sig et kæmpestort batteri.

For knap to uger siden bekræftede Samsung endelig, at de ville afsløre en ny Galaxy-model den 21. februar. Dagen efter skydes Mobile World Congress i gang, hvor det forventes at Samsung løfter sløret for Galaxy S7 Edge også.

Det var 9to5Google der bragte nyheden om det store batteri til S7 Edge, der ifølge et FCC-certifikat udstyrer den kommende model med et batteri på 3600 mAh. Til sammenligning har Apple iPhone 6S et 1715 mAh-batteri.

Der skal også et gevaldigt batteri til, for at understøtte de øvrige specifikationer Galaxy S7 Edge efter sigende er bygget med: 5,5 tommers skærm og en Snapdragon 820-processor.

Forgængeren Samsung Galaxy S6 fik høvl for den korte batterilevetid, der knap nok kunne få en fuld opladning til at klare én dag. Det er dog uvist hvorvidt 3600 mAh-batteriet vil forlænge levetiden synderligt. I stedet kunne man forestille sig at al kraften ville blive suget af de mange opgraderinger. En stor skærm og hurtig processor er nemlig ikke de eneste features, man kan regne med til de nye Galaxy-modeller.

Vi har tidligere kunnet rapportere en trykfølsom skærm, iris-skanner og lynopladning som nogle af de mulige S7-features. Andre rygter omfatter et throwback til Galaxy S4s animerede GIF-funktion og at mobilerne skulle være vandafvisende, ligesom Galaxy S5.

Under alle omstændigheder er ventetiden nu kort, og Samsung kan snart afkræfte og bekræfte de forskellige rygter. Så kan man bare håbe at forventningerne ikke er blevet skruet alt for højt op.

Læs også: 14 førstehåndsindtryk af Huawei Mate 8 – det nye kinesiske flagskib

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af