Tidal stryger til tops i App Store – mens Kanye beder Mark Zuckerberg og Larry Page om penge

Tidal stryger til tops i App Store – mens Kanye beder Mark Zuckerberg og Larry Page om penge

Indtil videre virker Kanye Wests nye plade ‘The Life of Pablo’ efter hensigten. Den er udkommet eksklusivt på Tidal og har ført den hårdtprøvede streamingtjeneste til tops i den amerikanske App Store. (Han har dog imidlertid fjernet downloadlinket fra hjemmesiden »for at fikse ‘Wolves’«.)

Det sker efter Kanye som en del af et af sine længere notoriske tweetstorms opfordrede alle musikelskere til at tilmelde sig tjenesten. En opfordring, der tilsyneladende blev fulgt.

 

Noget kunne tyde på, at Kanye har brug for tilslutningen, for som det også kom frem i løbet af tweetstormen, har hans projekter akkumuleret en personlig gæld på 53 millioner dollar – en gæld han imidlertid er stolt af.

 

Det får Kanye West til at opfordre Mark Zuckerberg først og fremmest, men også Larry Page til at give ham en milliard dollar til at realisere sine visioner.

PS: Det er ikke Mark Zuckerbergs fødselsdag.

 

 

Responsen fra de to tech-moguler er uvis, men hvis Kanye vil have held med foretagendet, er det nok en idé, at bruge andre sociale medier til at række ud til ejerne af Facebook og Google+.

Bortset fra anmodningen om penge bruger Kanye også Twitter-tiden til at sammenligne sig selv med Walt Disney og gisne om, at han nok har 100 Grammys før han dør. Intet nyt under solen i Kanyeland, men det er ret underholdende.

Læs også: Kanye lancerer spil om mor Dondas opstigning til himmels