Facebook har købt den ultrapopulære faceswap-app MSQRD

Facebook har købt den ultrapopulære faceswap-app MSQRD

På sin vis giver det god mening, at et socialt medie, der startede som en digital high school-årbog, har købt en app, hvis primære funktion er at sætte et andet fjæs på et fjæs. Men det er også et godt eksempel på Facebook konstant udbyggende og efterhånden også ret bizarre portefølje.

Uanset hvad man mener om det, er den populære faceswap-app MSQRD nu i hænderne på Facebook. Det kunne Mark Zuckerberg offentliggøre med den liiidt tåkrummende video herunder:

 

Med MSQRD kan man dels bytte ansigter med andre i billedet eller med ansigter fra billeder. Derudover rummer appen også et hav af forskellige linser og effekter, som man kan klistre på videoerne.

Hvad Facebook vil bruge MSQRD-teamet til, er endnu uvist, men i takt med at video bliver Facebooks foretrukne indhold, giver det god mening at invitere programmører indenfor, hvis ekspertise er at lægge filtre på video i realtid. Vi kan i hvert fald forvente mange flere filtre på vores ansigter i Facebookvideoer.

Appen, der ligger i top på App Store, vil fortsætte med at fungere fuldstændig som tidligere. MSQRD fås til iOS og Android.

Læs også: Mark Zuckerberg vil bygge sig selv en virtuel butler »som Jarvis i Iron Man«