Godt nyt om spilfilmatiseringer: J.J. Abrams arbejder fortsat på ‘Half-Life’- og ‘Portal’-film

Godt nyt om spilfilmatiseringer: J.J. Abrams arbejder fortsat på ‘Half-Life’- og ‘Portal’-film
Foto: Vanity Fair / YouTube

Selvom J.J. Abrams for alvor har haft travlt på det seneste med den der scifi-film, der fik lidt omtale op til jul og ’10 Cloverfield Lane’, som han har produceret, så har han alligevel fundet tid til at holde gryden under to spilfilmatiseringer i kog.

Nærmere betegnet er der tale om to af de hedeste drømme fra gamernes soveværelser, nemlig filmatiseringer af legendariske ‘Half-Life’ og ‘Portal’.

Begge projekter blev første gang omtalt i 2013, men siden da har der været stille om dem – forståeligt nok. Men i forbindelse med promovering af ’10 Cloverfield Lane’ kunne J.J. Abrams dog give gamere og filmfanatikere ro i sindet. Begge projekter er i gang og der er skribenter på dem begge, kunne J.J. Abrams forsikre uden dog at elaborere på udtalelserne.

Spilfilmatiseringer er notoriske for at være fæle stinkere, men med den succes J.J. Abrams havde med ‘Star Wars: The Force Awakens’ og ‘Star Trek’-franchisen, er det relativt betryggende, at han også tager hånd om disse spilklassikere. Så mangler vi bare noget lidt mere håndgribeligt at savle over.

Læs også: Som juleaften for Abrams, Tarantino og Nolan: Kodak relancerer Super 8-kameraet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af