‘The Life of Pablo’ blev streamet 250 millioner gange på ti dage efter eksplosiv Tidal-vækst

‘The Life of Pablo’ blev streamet 250 millioner gange på ti dage efter eksplosiv Tidal-vækst

Tidal kan fejre deres første år på det tætbefolkede streamingmarked og det gør Jay Z ved at drysse om sig med tal om tjenesten for at understrege deres succeser.

Her er det blandt andet kommet frem, at Tidal har rundet tre millioner betalende brugere, hvilket har taget fart siden de rundede millionen i september. Det er slet ikke dårligt og efterhånden på omgangshøjde med tjenester som Deezer og Rhapsody.

Den eksplosive brugervækst skyldes givetvis Kanye Wests Tidal-eksklusive ‘The Life of Pablo’, der i løbet af de første ti dage på tjenesten blev streamet 250 millioner gange. Hvordan det er regnet ud, afslører Tidal ikke, men umiddelbart et særdeles imponerende højt tal for tre millioner brugere.

Til sammenligning blev Justin Biebers ‘Purpose’ streamet på Spotify 205 millioner gange på syv dage – hvilket svarer til 290 millioner på ti dage. Men Spotify har også en brugerdatabase på 30 millioner betalende brugere og over 70 millioner gratister.

 

Tidals fødselsdagspressemeddelelse fokuserer også på deres eksklusive releases og fremhæver blandt andet Rihannas ‘ANTI’, der blev downloadet 1,4 millioner gange de første 24 timer, hvor den udelukkende lå på Tidal. Det gør ‘ANTI’ til det album, der hurtigst er gået platin.

Læs også: Kanye åbner allernådigst en kattelem: Har delt ét ‘TLOP’-track på alle streamingtjenester

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af