‘Angry Birds’ introducerer et nyt spilkoncept, der bygger på filmuniverset

‘Angry Birds’ introducerer et nyt spilkoncept, der bygger på filmuniverset

Finske Rovio, der står bag ‘Angry Birds’-serien er ved at genstarte spilfranchisen. Det gør de først og fremmest med en umiddelbart lovende animeret filmatisering af de vrede pippere.

Men de har også netop introduceret et nyt spilkoncept ‘Angry Birds Action’ der bryder med det ellers to-dimensionelle univers. Centralt for spillet er stadig smadre-kulturen, slangebøsserne og jagten på stjålne æg fra de originale spil, men denne gang foregår det i tredimensionelle pinball-baner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spillet er tydeligvis designet til at matche det opdaterede filmunivers i både stil og tone. Men båndene er endnu tættere end det. For eksempel vil der være en direkte forbindelse mellem spil og film igennem eksklusivt indhold, der ved hjælp af Bird Codes (en slags QR-koder) kun kan låses op i filmens åbningsweekend.

Ligeledes er der samarbejder med LEGO, H&M og McDonalds, der skal holde spillet tæt koblet til den virkelige verden og aktuelt i længere tid.

Spillet kan hentes lige nu til Android og iOS.

Læs også: ‘The Angry Birds Movie’ er undervejs – se den farverige og fugleglade trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af