B&O Play lancerer kompakt trådløs højtaler – se den lille designperle her

B&O Play har netop løftet sløret for en fiks lille trådløs højtaler, du let kan tage med dig overalt. Højtaleren hedder Beoplay A1, den er rund og fylder ikke mere end en burgerbolle. Det er en lillebror til den ikoniske A2 med læderremmen. A1 tager den dog til nye højder i portabilitet, i og med den er vandafvisende og støvsikker, så du roligt kan tage den med på stranden.

Traditionen tro med B&O-produkter lover de en stærk lyd i den liden indpakning (kun 4,8 centimeter i højden og 13,3 cm i diameter) og lave vægt (600 gram).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den spiller med B&O’s True360-lyd grader i 2 x 140 W krydret med mere bas via en Bluetooth-forbindelse. Der er også en jackstik-indgang, hvis man er mere til den slags. Samtidig har den en batterilevetid på cirka et døgn ved moderat lydstyrke. Oven i hatten kommer den med en mikrofon, så du kan tale i telefon via højtaleren. Mikrofonen er placeret i bunden, så lyden opfanges lige godt, uanset hvor man sidder placeret om den runde højtaler.

Det iøjnefaldende design fåes i to farver – mosgrøn og en grålig naturel – og begge med en lædersnøre til ophængning, der gør den oplagt til badeværelset.

A1 kan købes fra og med i dag til 1.999 kroner. Vi ved ikke med jer, men vi glæder os til at lege med den.

Læs også: Test af trådløse hovedtelefoner: Otte skarpe bud på dine næste bøffer fri for ledninger

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af