Facebook Messenger kopierer Snapchats mest geniale feature og runder 900 millioner brugere

Facebook Messenger kopierer Snapchats mest geniale feature og runder 900 millioner brugere

Snapchats Snapcodes gør det ualmindeligt nemt at følge nye brugere, virksomheder eller medier. Pissegod idé, tænkte Facebook. Samme funktion har de netop kopieret til Facebook Messenger i en ny opdatering, der ruller ud over kloden i disse dage.

Messenger Codes ligger under Personer, hvor du inden for et par dage vil kunne se en boks, der hedder Scan Code. Her kan du også finde din egen kode, der består af en rund version af dit profilbillede og nogle stregkodelignende prikker og streger. Scan. Bum. Samtalen er i gang.

Tanken med Messenger Codes er naturligvis at gøre kontakten mellem brugere nemmere, men er i høj grad også et værktøj til virksomheder. Koden kan eksempelvis slaskes på websites og reklamer, så man let kan komme i kontakt med virksomheden.

I samme åndedrag udvider Messenger muligheden for at dele et link til en samtale, som tidligere kun har været muligt for det sociale medies Side-profiler. Det gør du ved at skrive et forkortet link inkl. dit Facebook-handle aka det du hedder efter skråstregen på din Facebook-profil. Altså: https://fb.com/msg/[INDSÆT DIT HANDLE HER]/

Opdateringen følger i kølvandet på at Facebook Messenger har rundet 900 millioner brugere. Det er inklusiv Mark Zuckerbergs hund Beast, som Facebookdirektøren brugte til at offentliggøre nyheden.

Læs også: Store ændringer på vej til Messenger: Direkte links til chat og reklamer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af