Kanye West havde ingen mobiltelefon før 2011 – men så ville han erobre Kim Kardashian

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tro det eller lad være, men Kanye West har først for relativt nylig fået en mobiltelefon. Det afslører han i programmet ‘Kocktails with Khloé’, der er et slags reality-talkshow hostet af svigerinden Khloé Kardashian.

I programmet, der også er gæstet af John Legend og hans kone Chrissy Teigen, fortæller Kanye, hvordan han fik en mobiltelefon i 2011 med det ene formål at score Kim Kardashian. På daværende tidspunkt var hun gift med den tidligere basketspiller Kris Humphries.

Men Kanye West gik all-in med vanlig Kanye-arrogance og spammede sin kommende kone med billeder af tidligere basketspillere med kikset stil (der er nok fadæser at plukke af). Ægteskabet med Kris Humphries varede kun 72 dage, så noget tyder på at taktikken må have virket.

Det mest overraskende ved historien er dog ikke taktikken, men at Kanye først fik sin første mobiltelefon i 2011. Det lyder vildt, men omvendt er der en stor sandsynlighed for, at han allerede på det tidspunkt – post ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ – havde assistenter, der tog sig af al hans eksterne kommunikation og sørgede for, at han var de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Desuden bekræfter John Legend historien – og han kan da ikke lyve. Kan han?

Han har også tidligere vist, at han er relativt konservativ, hvad angår ny teknologi. Han holder sig trofast til sin MacBook og holder sig stædigt fra Instagram og Snapchat – og fyrer den så ellers bare yderligere af på Twitter.

Læs også: Kanye opdaterer ‘The Life of Pablo’ med kort Frank Ocean-track – se ham droppe Uber og køre med paparazzien

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af