Launch-trailer: ’Hitman’s anden episode byder på en cocktail af biovåben og badedyr

Launch-trailer: ’Hitman’s anden episode byder på en cocktail af biovåben og badedyr

Under Paris Games Week i 2015 gav ‘Hitman’-udviklerne spillere deres første blik på Sapienza, den solbeskinnede havneby med rige muligheder for lejemord. På tirsdag kan du nu endelig bevæge dig igennem byen, når ’Hitman’s anden episode udgives.

Agent 47 er efter første episodes parisiske gallafest kommet i noget mere afslappede omgivelser. Sapienza byder på gadekunstnere, fortovscafeer, turister og (hint hint) blomsterforhandlere og slagterbutikker. Det er en søvnig – men stadig eksklusiv – feriedestination, der åbner op for ’Hitman’s hidtil største sandbox.

’Sapienza’-sandboxen er fyldt med snoede baggyder, kældersystemer og tage, der egner sig perfekt til at bevæge sig omkring uopdaget. I hjertet af byen ligger det kæmpe villakompleks, der er destinationen for Agent 47s næste mission. Målet er Silvio Caruso, en bioingeniør (og trailerens fortællerstemme) der rygtes at udvikle en DNA-specifik virus, der kan skræddersyes til enkelte mål. Det må siges at være lidt mere effektivt end Agent 47s egen klassiske lad-os-forgifte-maden-og-se-hvad-der-sker tilgang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Launch-traileren til anden episode fortsætter ‘Hitman’s høje niveau, hvad angår stemning og æstetik: Sapienza er lige så smuk som da den blev teaset for første gang sidste oktober, men den nye trailer viser at byen har meget mere at byde på en blot en udsigt. Der er da heller ikke gået helt feriestemning i Agent 47, der beholder det karakteristiske jakkesæt på, trods den bagende sol.

Foruden lanceringen af anden episode vil der dagen forinden, mandag den 25. april, komme en opdatering som er obligatorisk. Opdateringen lægger fundamentet for at downloade anden episode, og retter i samme ombæring eventuelle fejl i det spilmateriale der er blevet udgivet indtil nu. Det betyder blandt andet hurtigere loadingskærme og et udbygget in-game kort, som efterspurgt af ’Hitman’s online community.

’Hitman’ episode 2, ’Sapienza’, udgives 26. april til PS4, PC og Xbox One.

Læs også: ‘Hitman’: Rendyrket sandkassespil med værktøjskassen fuld af mordvåben

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af