To film med Uber som omdrejningspunkt på vej: Will Ferrell har hovedrollen i den ene

To film med Uber som omdrejningspunkt på vej: Will Ferrell har hovedrollen i den ene

Apps er tilsyneladende de nye Hollywood-stjerner. For nylig offentliggjorde Sony planer for deres emoji-film, som blandt andre vil give Spotify og et hav af andre apps en rolle. Nu skal Uber også agere hovedrollen i hele to spillefilm.

Både 2oth Century Fox og Universal Pictures har planer om film, der har transportappen Uber og de tilfældige møder mellem appens brugere som omdrejningspunkt.

Forskellen mellem de to filmprojekter er, at det ene har fundet deres hovedrolle, men mangler et færdig manuskript, mens det andet mangler en hovedrolle, men har et færdigt manuskript. Sidstnævnte er Fox’ projekt og det bærer titlen ‘Stuber’.

Universals projekt har dog Will Ferrell på plakaten, som skal spille en Uber-chauffør, der tilfældigt ender med at samle en flygtet straffefange op. ‘Stuber’ foregår over en enkelt nat, hvor en chauffør samler en hærdet betjent op, der er på sit livs vigtigste opgave. Det skriver The Hollywood Reporter.

De kan ligeledes berette, at de to studier nu ligger i et kapløb for at få hver deres film på markedet. Hvorvidt Uber er involveret i nogle af projekterne er uvist.

Læs også: Sony præsenterer emoji-film: Små, gule hoveder og et hav af brands i hovedrollerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af