Dagens WTF-nyhed: Motorola teaser en relancering af klaptelefonen Razr fra 2004

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er historien ved at gentage sig eller går den baglæns? I forgårs var det Nokia, der reentrerede mobilmarkedet – både med smartphones og de såkaldte feature phones, som er knap så smarte phones. Nu tager Motorola, der i dag ejes af Lenovo, tilsyneladende retromanien til nye højder.

De har i al fald frigivet en teaser – spækket med klichéfyldt high school-hallway panorering og 00’er-fræs – der ikke indeholder meget andet end en dato og en masse studerende, der bruger deres Motorola Razr, der oprindeligt udkom i 2004.

I og med Motorola ikke røber andet og ej heller har bekræftet at de relancerer Razr’en, der særligt i USA var et kæmpehit, kan vi kun gisne om, hvad der skal tillægges teaseren. Umiddelbart er det svært at tro, at den bliver genudgivet i et 1-til-1-forhold og ikke for eksempel har bedre kameraer og deslige. Vi ved formodentlig mere 9. juni.

Selvom man skulle tro det, så er klaptelefonerne langt fra uddøde. I Japan er salget af dem eksempelvis stigende. Det kan skyldes klaptelefoner har den åbenlyse fordel, at man kan smække røret på med en helt anden pondus end på en smartphone.

Læs også: Godt nyt til Adele: Samsung lancerer hæderlig klaptelefon

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af