Shia LaBeouf er på et digitalt roadtrip på tværs af USA med hjælp fra Twitter

Shia LaBeouf er på et digitalt roadtrip på tværs af USA med hjælp fra Twitter

Shia LaBeouf har i samspil med sine vante kollaboratører fra kunstnerkollektivet LaBeouf, Rönkkö og Turner gang i et nyt kunstprojekt, hvor de med hjælp fra amerikanske bilister og Twitter krydser USA. Projektet kan vel bedst tolkes som en digital tomletur under #TakeMeAnywhere, hvor koordinaterne for deres nuværende placering deles på LaBeoufs Twitter-konto.

De seneste 14 dage har han lagt koordinater ud, men det var først i mandags, de begyndte at give mening, da rejsen startede. De fortsætter turen en måned frem. På et tilknyttet website kan man følge den nuværende status på turen og hvor langt, de har bevæget sig. Den bliver dog opdateret meget sporadisk.

Det er ikke helt klart, hvordan de bestemmer, hvem de kører med, om de kan afvise at få et lift eller hvem der bestemmer, hvornår turen er slut. Projektet er planlagt af det Finske Institut i London og skal blive til en kunst/rejsefilm, når turen er ovre.

Herunder kan du set et udpluk fra rejsen fra de sociale medier:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Shia LaBeouf er i gang igen: Hænger ud i en elevator og livestreamer det i 24 timer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af