Spotifys familieabonnement matcher Apple Music: Prisfald og mulighed for flere brugere

Spotifys familieabonnement matcher Apple Music: Prisfald og mulighed for flere brugere

Spotify har netop opgraderet deres familieabonnement. Premium for Family koster nu 149 kr. om måneden, og kan dække op til seks personer.

Familiepakken er ikke noget nyt, men tidligere har et Premium for Family-abonnement for én bruger kostet 149 kr. om måneden, med et fast tillæg på 50 kr. per tilføjet bruger. Og man kunne højst være fem i en familiepakke. Sådan har det været siden Spotify lancerede tilbuddet i 2014 – men nu er der nye boller på suppen.

Rent praktisk, fungerer det nye abonnement ligesom det gamle: Alle brugere beholder deres individuelle konti, playlists og personlige anbefalinger, men ved månedens udgang kommer der én samlet regning.

Man behøver jo heller ikke været i familie med hinanden på papiret, for at gå sammen om et familieabonnement, så den nye pris er en god mulighed for gode venner om at dele regningen. Man behøver heller ikke at bruge alle seks pladser, men kan eksempelvis dele regningen med bare sin kæreste og få en 2-for-1 deal.

De nyeste betingelser for familiepakken er ikke helt tilfældige: Apple Music og Google Play Music har præcis samme familieabonnement i deres sortiment. Tilbuddet er således det seneste bud fra Spotify om at forblive konkurrencedygtig, og sikre, at brugere vælger den svenske streamingtjeneste.

Læs også: Tidal, Apple Music, Deezer eller Spotify: Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af