Udvidelsespakke til ’The Witcher 3′ afsløret: Afslutter trilogien med stil, humor og monstre

Udvidelsespakke til ’The Witcher 3′ afsløret: Afslutter trilogien med stil, humor og monstre

’The Witcher 3’ pustede nyt liv i spilserien og dets hovedperson Geralt og nu rundes fortællingen endeligt af med anden udvidelsespakke, ’Blood and Wine’.

’Blood and Wine’ byder på omkring 20–30 timers gameplay og anbefales til spillere, der har opgraderet Geralt til level 35+. Udvidelsespakken er nemlig ikke ren hygge, selvom den finder sted i en farverig ferieby: Der er monstre, der skal slagtes og opgaver, der skal løses.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Geralts sidste fortælling finder sted i Toussaint, der ikke har været ramt af krig og død som de mange andre steder vores hovedperson færdes. Indbyggerne er glade og stedet modelleret efter et sydfransk vindistrikt. Geralt er kommet på ferie, klar på noget velfortjent afslapning. Han får endda erhvervet sig en vingård.

Inden det hele forfalder til dekadence og boligindretning kommer Geralt selvfølgelig på mission: Der har været en række blodige mord og Toussaint mangler witcherens hjælp til at opklare dem.

Hovedmissionen handler om at finde frem til væsnet og sætte en stopper for myrderiet, men hele udvidelsespakken byder på over 90 sidequests med 30 nye våben og 20 nye monstre. Interfacet er strammet op og dine kampmuligheder udvidet med 12 mutations, der kan supplere Geralts fortryllelser og våbenarsenal.

De første previews (Polygon, Kotaku og IGN har allerede haft fingre i spillet) tyder meget på, at spiludviklerne har tilladt sig at have sjov med Geralts sidste eventyr. Toussaint har fået Disney-overhalingen og dets indbyggere er håbløst romantiske – og virkelige sjove. Samtidig er Geralt ikke blevet mindre badass. Tværtimod kommer han på hård prøve og skal hurtigt bruge de nye mutationer for at komme helskindet igennem. Med velskrevet dialog, interessante subplots og ‘The Witcher’s karakteristiske bjertagende landskaber, lægger ’Blood og Wine’ ordentligt låg på franchisen.

’Blood and Wine’ udgives den 31. maj til PC, Xbox One og PS4. Man kan allerede nu forudbestille udvidelsespakken.

Læs også: GTA Online barsler med kæmpeopdatering med nyt gameplay og sindssyge stunts

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af